Financiranje

Ford financiranje

Zanima Vas kako ćete najlakše doći do svojeg Forda? Zanima Vas način plaćanja?

Mi Vam nudimo sve oblike financiranja kako biste što jednostavnije i što brže došli do svojeg novog automobila. U Fordovim salonima širom Hrvatske očekuju Vas prodajni savjetnici koji će za Vas na jednom mjestu i u vrlo kratkom roku pripremiti svu potrebnu dokumentaciju i savjetovati Vas glede, za Vas, optimalnih modela financiranja.

Kako biste što sigurnije došlo do svojeg cilja u Vašem novom automobilu, naš partner Allianz ponudit će Vam svoje usluge.

Grand Auto Zagreb zajedno sa svojim podružnicama u Osijeku i Požegi, te cijelom prodajno-servisnom mrežom, posluje sa svim financijskim kućama u Hrvatskoj bilo da se radi o kreditima građana ili leasingu.

Flota

Odjel za skrb o velikim kupcima tvrtke Grand Auto d.o.o., prepoznaje želje i potrebe svojih klijenata te svoju ponudu i usluge usmjerava na kvalitetno i profesionalno rješavanje transporta i putnika i roba.

Stoga i ne čudi da su mnoge uspješne hrvatske tvrtke i predstavništva stranih korporacija u Republici Hrvatskoj, odabrale Ford za svoje službeno vozilo. Osim iznimnih voznih karakteristika, ekonomičnosti potrošnje te troškova održavanja, pristup poslovanje s velikim korisnicima iza sebe skriva cijelu mrežu ljudi i usluga.

Budući da su korisnici usluga našeg odjela za skrb o velikim kupcima – vlasnicima flota – poslovna javnost u širem smislu – odnosno rukovoditelji koji raspolažu i sredstvima i donose odluke o kupnji, cilj našeg poslovanja i jest ponuditi optimalna rješenja naročito danas kada sve više tvrtki i posiže za cjelovitim rješenjima na jednom mjestu kako bi se što učinkovitije usredotočile na svoje poslovanje te uštedjele vrijeme i novac.

Tu nastupa Fordova logistika, odnosno tim stručnjaka koji pružaju razumijevanje i nude rješenja za sve vrste poslovnih djelatnosti.

Osim prodajnog dijela poslovanja, Ford osobitu pozornost usmjerava i na održavanje i servisiranje vozila iz flote. Servisiranje automobila obavljaju posebno i kontinuirano obrazovani stručnjaci sa specializiranim alatima i originalnim rezervnim dijelovima u mreži servisa koja pokriva cijelu Hrvatsku.

Raspon usluga uključuje i pomoć na cesti (Road Assistance), usluga koju već dugi niz godina njeguju Ford i HAK, produžena garancija, jedinstvene cijene ponude i financijski servis.

Ljubazni djelatnici tzv. fleetnog odjela, sa zadovoljstvom će ponuditi cjelokupan paket usluga. To su prepoznali i korisnici Fordovih vozila kao što su AWT, Orbico, Orvas Plus. Kika, Philip Morris, TDR, Beiersdorf i mnogi drugi.