Kontakt: Automehanika Vinkovci


Josipa Matasovića 1
Vinkovci
321000
Hrvatska


E-mail: automehanika2@vk.t-com.hr


Prodajni salon
Tel: 032/338-822
Fax:032/338-823

Marketing
Tel: 032/338-824
Mob: 095/670 29 71

Servis vozila
Tel: 032/306-990
Fax:032/306-064

Prodaja rez. dijelova
Tel: 032/339-430

PRODAJA VOZILA:
radnim danom: 08:00 – 16:00
subotom: 08:00 – 12:00

MARKETING:
radnim danom: 08:00 – 16:00
prva subota u mjesecu: 08:00 – 12:00

SERVIS:
radnim danom: 07:00 – 15:00
prva subota u mjesecu: 07:00 – 12:00

Vaše ime (obvezno)

Vaš email (obvezno)

Predmet

Vaša poruka

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Automehanika d.o.o. obvezuje se zaštiti osobne podatke klijenata. Prikupljamo samo osnovne podatke klijenata/korisnika koji su nužni za ispunjenje naših obaveza. Klijente informiramo o načinu na koji koristimo njihove podatke te oni odlučuju hoće li njihovo ime biti na listama koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se osobni podaci korisnika strogo čuvaju, dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Automehnaika d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.
Prikupljanje i korištenje informacija
Automehanika cijeni i štiti vašu privatnost. U procesu realizacije tražene usluge te za davanje obavijesti i informacija vezanih uz naše usluge, koristit ćemo isključivo informacije koje pristanete dati. Obvezujemo se da vaše osobne informacije nećemo prodati, iznijeti ili dati trećoj osobi na način koji nije naveden u ovom programu.
Registracija
Kako bi napravio rezervaciju ili poslao upit na našim web stranicama, korisnik prethodno mora popuniti kontakt formu.Prilikom ispunjavanja forme od korisnika se traže kontakt informacije (poput imena i e-mail adrese). Te se informacije koriste kako bi se stupilo u kontakt s korisnikom prilikom odgovaranja na pitanja postavljena na našim web stranicama. Također, podaci osiguravaju privatnost korisnika pri kontroli statusa rezervacije i unosa ili promjene podataka.
Rezervacija
Pri rezervaciji robe ili usluga koje nudimo tražit ćemo osobne podatke nositelja rezervacije (ime, adresa, kontakt telefon i dr.). Ti će se podaci koristiti isključivo za realizaciju usluge. Podaci o plaćanju (poput broja kartice) posebno su zaštićeni te će biti dostupni samo bankama i kartičnim kućama radi autorizacije plaćanja.
Log datoteke
Koristimo IP adrese kako bismo analizirali trendove, pratili kretanje korisnika, održavali web stranice i skupili šire demografske podatke. IP adrese nisu vezane uz osobne podatke pomoću kojih je moguća identifikacija pojedinca.
Dostupnost informacija
Prikupljeni demografski podaci bit će dostupni našim medijskim partnerima, profesionalcima i oglašivačima. Demografski podaci nisu povezani s osobnim podatcima pomoću kojih je moguća identifikacija pojedinca. Pri pružanju određenih usluga udružujemo se s trećom strankom. Trećoj će stranci biti dostupno ime ili ostale kontakt informacije tek ako korisnik zatraži ove usluge. Trećoj stranci nije dozvoljeno koristiti osobne podatke osim u svrhu pružanja navedenih usluga.
Linkovi
Naša web stranica može sadržavati linkove na druge web stranice. Tvrtka Automehanika d.o.o. ne može biti odgovorna za poštivanje privatnosti na drugim web stranicama. Potičemo korisnike da pročitaju izjave o privatnosti svake web stranice koja prikuplja i koristi njihove osobne podatke. Ova izjava o privatnosti primjenjiva je isključivo na informacije koje su prikupljene na ovoj web stranici.
Newsletter
Ako se korisnik prijavi za primanje newslettera, tražit će se njegove kontakt informacije.
Upitnici
Naša web stranica povremeno zahtijeva podatke od korisnika prilikom rješavanja upitnika. Sudjelovanje u upitnicima i nagradnim igrama u potpunosti je dobrovoljno te je na korisniku hoće li pružiti tražene podatke. Traženi podaci mogu uključivati kontakt informacije poput imena ili kućne adrese te demografske podatke poput poštanskog broja ili starosne dobi. Kontakt informacije iskoristit će se kako bi se obavijestili pobjednici i dobitnici nagrada. Rezultati upitnika iskoristit će se za praćenje i usavršavanje naše web stranice i/ili naših usluga.
Sigurnost
Poduzimamo sve potrebne mjere kako bi na našim stranicama korisnički podaci bili zaštićeni. Povjerljivi podaci zaštićeni su i online i offline. Ako naši formulari zahtijevaju povjerljive podatke, ti su podaci šifrirani i zaštićeni sigurnosnim protokolom (SSL). Internetski pretraživači (browseri) poput Internet Explorera, Google Chromea ili Firefoxa ikonom lokota označavaju zaštićenost stranica. Ukoliko je lokot na ikoni zatvoren, nalazite se na zaštićenoj stranici. Koristimo SSL šifriranje kako bismo zaštitili korisničke podatke na internetu te činimo sve što je u našoj mogućnosti kako bismo podatke zaštitili i offline. Pristup svim podacima o našim korisnicima je ograničen. Pristup povjerljivim podacima imaju samo zaposlenici kojima su ti podaci potrebni kako bi obavili određene usluge. Za sva dodatna pitanja o sigurnosti na našim web stranicama možete poslati e-mail na: automehanika2@vk.t-com.hr
Posebna ponuda
Povremeno možete primati informacije o proizvodima, uslugama i posebnim ponudama te newsletterima. Poštujemo privatnost korisnika te nudimo mogućnost odbijanja davanja informacija za navedene svrhe.
Ispravak/Ažuriranje osobnih podataka
Ako se osobni podaci korisnika promijene ili korisnik više ne želi našu uslugu, omogućujemo ispravljanje, ažuriranje ili uklanjanje korisničkih podataka koje posjedujemo. Korisnik to može izvršiti slanjem e-maila na adresu: automehanika2@vk.t-com.hr
Obavijesti o promjenama
Ako odlučimo promijeniti naša pravila o poštovanju privatnosti, obavijest o tome objavit ćemo na naslovnici naših web stranica. Korisnici će uvijek biti upoznati s podacima koje prikupljamo, s načinima na koji koristimo prikupljene podatke te pod kojim uvjetima eventualno otkrivamo osobne podatke. Ako u bilo kojem trenutku osobne podatke korisnika odlučimo iskoristiti na drukčiji način od navedenog u vrijeme kad su oni dobiveni, korisnicima ćemo poslati e-mail. Korisnicima će biti omogućeno da odobre ili odbiju korištenje podataka na novi način. Podatke ćemo koristiti u skladu s pravilima o privatnosti važećima u vrijeme prikupljanja podataka korisnika.