Zagreb – listopad 2009. Zima je nepredvidiva i stoga je uputno svoj automobil dobro pripremiti za iznenađenja. Ford je za svoje klijente i korisnike servisnih usluga predvidio besplatni pregled u 40 točaka i akcijsku ponudu čak 8 paketa kako bi vožnju u novoj sezoni bila spokojna i ugodna.

Pregled u 40 točaka obuhvaća detaljnu kontrolu 40 najznačajnijih dijelova i sklopova automobila kako bi sigurnost na putovanjima i u svakodnevici bila zajamčena.
Akcijska ponuda paketa uključuje zimski komplet kotača, akumulatore, metlice brisača, gumene tepihe i prostirke, set ratkapa, osnovne krovne nosače i nosače za skije plus Thule box, tekućinu za pranje i Garmin navigacijski uređaj.

Primjerice, zimski komplet kotača koji uključuje zimsku gumu montiranu na naplatak može se nabaviti već od 752 kn, a originalni akumulator s 3 godine jamstva po cijeni umanjenoj za čak 20 %.

Uz posebne pogodnosti koje ove zime nude Fordovi servisi, svaki kupac za potrošeni iznos iznad 500 kn dobiva na poklon toplu kapu i rukavice.

Servisna akcija uključuje cijelu ovlaštenu servisnu mrežu u Hrvatskoj, a traje od 19.listopada do 31.prosinca ove godine.